ועד יישובי הגולן
דף הבית > פורטל הגולן > חדשות הגולן
ראשי הגולן במכתב לראש ממשלת תורכיה
אנו קוראים לך להשתמש במודל התורכי המוצלח של חבל האטיי, שהביא פתרון למחלוקת ההיסטורית בין תורכיה וסוריה, וזאת כדי לקדם את השלום בין ישראל וסוריה
24.4.2008 18:09

לכבוד

ר"מ תורכיה - מר ארדוגן

 

שלום רב,

 

אנו מברכים על יוזמתך לתווך בין ישראל וסוריה. תורכיה הוכיחה את יכולתה לבסס שלום עם סוריה אחרי מחלוקת קשה וארוכת שנים עם שכנתה הסורית.

 

אנו קוראים לך להשתמש במודל התורכי המוצלח של חבל האטיי (לשעבר חבל איסקנדרון), שהביא פתרון מוצלח למחלוקת ההיסטורית בין תורכיה וסוריה, וזאת כדי לקדם את השלום בין ישראל וסוריה.

 

העולם החופשי שמח לראות איך סוריה הכירה בריבונות התורכית בחבל הטאיי, דבר שהביא לשלום יציב ויחסים טובים בין שתי האומות.

 

בשם הצדק והפרקטיות יש להשתמש במודל התורכי, שהוכיח יוזמה ויצירתיות לפתרון בעיות של שטח בין שתי מדינות עויינות.

 

הניסיון שלכם התורכים מוכיח מעל לכל ספק, שזהו המודל בו יש להשתמש כדי להגיע לשלום אמת באזורנו.

 

בכבוד רב,

סמי בר לב, ראש המועצה המקומית קצרין

אלי מלכה, ראש המועצה האזורית גולן


כל קובץ RSS הוא ערוץ תוכן שמורכב מפריטים הכוללים תקציר שמאפשר לאתר לספק תוכן מעודכן ללקוחות, ובפרט לאתרים אחרים, לשם הצגתו בהם.

גירסה להדפסה
שלח לחבר
 
 
© עמותת יישובי הגולן 2007
  |   אודות   |   תנאי שימוש   |   צור קשר   |  
Created by Consist