יום עיון אורנה אשד
דף הבית > פורטל הגולן > חדשות הגולן
מליאת המועצה האזורית במצודת נמרוד
חברי המליאה קיימו אמש ישיבה חגיגית לרגל ראש השנה במבצר העתיק. להתחיל את השנה באווירה אחרת.
25.9.2008 15:12

נציגי היישובים התכנסו אתמול בערב באחד מאולמות האבן העתיקים של מצודת נמרוד, לדון בענייני המועצה השוטפים ולקבל את השנה החדשה.

 

לאורן של עשרות עששיות ברך, אלי מלכה, ראש המועצה האזורית גולן, את הנוכחים בשנה ברוכה בעשייה. מלכה העניק לחברי המליאה את המהדורה המיוחדת של "ארץ הגולן" שהופקה לרגל 60 שנה למדינה והוקדשה ל-60 אתרי טבע, נוף, היסטוריה ומורשת בגולן.

 

מליאת המועה במצודת נמרוד, צילום: רינה נגילה

חברי המליאה במצודת נמרוד, צילום: רינה נגילה

 

עם תום הישיבה יצאו החברים לסיור עששיות לילי בין מעברי הסתרים, מגדלי השמירה ואולמות המבצר וראו לראשונה את חומות מצודת נמרוד המוארים בתאורה חיצונית, פרויקט חדש של רשות הטבע והגנים.

 

הישיבה הלילית הייתה סופו של יום סיור שערכו חברי המליאה ביישוב קלע אלון ובשכונת ההרחבה מצוק עורבים. בנוסף הם נסעו לצפות בעבודות הפיתוח שמבצעת המועצה במתחם התעסוקות בצומת האמיר.



כל קובץ RSS הוא ערוץ תוכן שמורכב מפריטים הכוללים תקציר שמאפשר לאתר לספק תוכן מעודכן ללקוחות, ובפרט לאתרים אחרים, לשם הצגתו בהם.

גירסה להדפסה
שלח לחבר
 
 
© עמותת יישובי הגולן 2007
  |   אודות   |   תנאי שימוש   |   צור קשר   |  
Created by Consist