 |
| דף הבית > לובי תיירות> לינה > אירוח כפרי |
![]() |
| ג'ימי ג'יפ סוויטות עץ מפוארות |
|
פרטים נוספים
ג'ימי וציפי – שני מושבניקים ותיקים ושורשיים, אנשי שטח אמיתיים. ג'ימי החל את דרכו כבוקר המגדל בקר בשדות המרעה הפראיים של רמת הגולן. ציפי זוגתו עסקה בידיעת הארץ, שניהם שילבו את ההכרות העמוקה עם השטח יחד עם כישורי הנהיגה של ג'ימי והקימו את חברת טיולי הג'יפים: ג'ימי- ג'יפ בע"מ. כעת הם פונים גם לענף האירוח הכפרי.
ארבע בקתות עץ חדשות, מרווחות ומפנקות, מחכות לכם בחצר המשק שלהם בגבעת יואב.
בתכנון הבקתות חשבו על הכל: ג'קוזי זוגי שמעליו אקוריום שבו שוחים להם דגים, מערכת קולנוע ביתית, מטבחון מאובזר, כורסת מסג' רוטטת (בשלוש מתוך ארבע הבקתות), אינטרנט אלחוטי, אפילו על מקום מיוחד לתלות בו את הבגדים חשבו כאן.
ומעל הכל גלריה - מערכת מדרגות נוחה מוליכה אל הקומה השנייה בה ישנים הילדים במזרונים על מחצלת.
הבקתות גדולות ומרווחות, בנויות חלל פתוח אחד, אך אם חשקה נפשכם במעט פרטיות –מחיצה ניידת מפרידה את המיטה הזוגית והג'קוזי משאר חלל החדר.
בגינה – צמחי תבלין לחלוט מהם תה או לתבל בהם את הבשר אותו תוכלו לעשות על האש במתקן מנגל פרטי שנמצא בגינה הפרטית.
ויש גם שטחים ציבוריים: דשא גדול, מנהרה מוצלת וכולם מושקים במתקן למחזור מים אפורים.
יש הרבה מה לעשות באיזור, לטייל בנופים המדהימים של הגולן, לצפות בשקיעה ממצפה אופיר, לרחוץ בכנרת, להשתעשע בלונה גל, להתפנק בספא בחמת גדר או לעשות טיול ג'יפים עם הצוות הנפלא של ג'ימי ג'יפ.
ציפי תשמח לענות על כל שאלה בטלפון 052-4204222
ואתם מוזמנים לגלוש באתר האינטרנט שלנו
מידע על טיולי הג'יפים שלנו תמצאו בקישור הבא
http://www.golan.org.il/291/43.htm
|
גלריית תמונות

מתחם הצימרים

אזור חדר השינה

הגלריה

ציפי וג'ימי
|
|
|
|
|
 |
|
|